Premis

Les activitats de l’Arca de Noè fomenten la promoció d’activitats culturals i lúdiques, impulsant la recuperació de tradicions i portant a terme de forma anual la concessió dels premis Pantera i Gasela, que des de l’any 1965 -amb l’impuls d’en Josep M. Lladó- premien els dos millors periodistes que hagin destacat en la defensa dels valors humans i dels drets de les persones.
L’any 2002, amb motiu de la celebració del 75è aniversari de l’Arca de Noè, es va crear el premi Paparra, que es lliura a aquell col.lectiu o persona que es destaca per la realització o projecció d’activitats relacionades amb la defensa dels valors socials.

D’aquest forma, el Jurat dels premis Pantera, Gasela i Paparra, format per la Junta Directiva de l’Arca de Noè, amb la col.laboració i complicitat de la direcció de Barcelona de El Corte Inglés, decideix proposar els guardonats als premis de l’edició de cada any.

Ramon Pellicer, Josep Maria Espinàs, Carles Francino, Xavier Vidal – Folch, Quim Monzó, Pallassos sense Fronteres han estat alguns dels guardonats.